Draag je kindje veilig dichtbij! 

Consulten 

Individueel, stap voor stap het dragen aanleren, voorzien van adviezen om het dragen veilig en comfortabel te maken. En dat bij jou aan huis, in een veilige en ongedwongen sfeer.
Het voordeel van een consult is het live uitgelegd krijgen, zodat je direct je vragen kunt stellen als het niet lukt of als je iets niet begrijpt. Dit werkt prettiger dan de bijgeleverde instructies van je drager of draagdoek te volgen of filmpjes te bekijken. Zo voorkom je dat je mooie draagdoek of draagzak ongebruikt in de kast blijft liggen.

Er zijn allerlei vormen voor een consult mogelijk, net wat past bij jou wensen en behoeften. Ik kan bijvoorbeeld bij je langskomen omdat je je wilt orienteren, omdat je stap voor stap het knopen aangeleerd wilt krijgen, omdat je draagzakken wilt passen, of omdat je al aan het dragen bent maar tegen knelpunten aanloopt. Wat het ook is, neem rustig contact op om je wensen te bespreken! 

Kosten

€ 35,00 per uur inclusief BTW.

 

Voor alle consulten geldt:

- Ik kom bij jou aan huis.
- Vooraf geef ik je een indicatie van de tijd die we verwachten nodig te hebben, zodat je weet waar je aan toe bent 
- We oefenen met professionele draagpoppen.
- Het is prettig als je opvang hebt voor je kindje, zodat jij alle aandacht kunt richten op het onder de knie krijgen van het dragen.
- De ervaring leert dat je het dragen pas echt goed onder de knie krijgt door het veel te doen en soms loop je dan nog tegen knelpunten aan die we niet in het consult besproken hebben. Daarom mag je me binnen 4 weken na het consult altijd benaderen voor kostenloos advies.
- Ik werk als draagconsulent in Scherpenzeel en omstreken. Buiten een straal van 15 km rondom Scherpenzeel reken ik reiskosten van € 0,19 per kilometer.


Workshop

Gezellig met elkaar het dragen onder de knie krijgen? Dat kan! In een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen leer ik jullie op locatie een knoop aan. Jullie zorgen voor een geschikte locatie, ik zorg voor koffie of thee en iets lekkers :)
We oefenen met draagpoppen. Je kindje mag mee, maar het is fijn als er oppas mee is zodat jullie alle aandacht kunnen richten op het aanleren van de knooptechniek.
Er is voldoende ruimte om ieder van jullie ook individueel aandacht te geven. Het doel is dat iedere deelnemer veilig en zelfverzekerd kan gaan dragen.

Een workshop duurt 2 tot 2,5 uur en kost € 25,00 per persoon


Verhuur

Ik beschik over meerdere soorten en modellen draagdoeken en draagzakken. Het is mogelijk om deze bij mij te huren. Bijvoorbeeld omdat je eerst wilt proberen of dragen wel wat voor je is, of omdat je eerst iets wilt uitproberen voordat je tot aanschaf over gaat. 

Het huren van een draagdoek of draagzak kost € 15,00 per twee weken. Daarnaast reken ik de nieuwprijs van de doek of drager als borg, die je terug krijgt als de drager in goede staat weer wordt ingeleverd. 


Lezing

Er valt veel te vertellen over dragen en dat doe ik graag! Bijvoorbeeld op een zwangerschapscursus of een kinderdagverblijf. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 

Het uurtarief voor een lezing is € 35,00 Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken

Vul het onderstaande contactformulier in, ik beantwoord je graag!